Gyorsolvasás távoktatás

  

Autogén tréning | Életkészségek | Pályaválasztás | Párkapcsolat | Pszichológiai tanácsadás | Tanulásfejlesztés | Főoldal

Kérdések és válaszok

 

A program tartalma

 

Hibák a tanulás során

 

Gondolatok térképe

 

Szakdolgozatot írni...

 

Kreatív tanulási tippek

 

A tanulásmódszertan

alapjai pontokban

 

Pihenni tanulás közben?

 

Hogyan olvasd helyesen

a tankönyveket?

 

Tanulni könnyű?

 

Rossz az időbeosztásod?

 

Hogyan olvas(s)unk?

 

Hogyan tanulj nyelveket?

 

Hogyan javíthatnál az

eredményeiden?

 

Izgulósként mit tegyél?

 

Bajok a tanulással? Okok.

 

Miért tanulsz túl sokat?

 

Látás- és hallásteszt

 

Olvasási sebesség teszt

 

Hét perces torna

 

Gyorsolvasásról kérdeztek

 

 

 

 

 

 

 

Biztosan gondolkoztál már azon, hogyan lehetnél igazán  gyors és eredményes tanuló, olvasó. A tanulásfejlesztés-gyorsolvasás távoktatási program megadja a választ!

 

Ha belenéznél az anyagba, töltsd le az első négy leckét, a tanulási kisokost, a figyelemfejlesztő munkafüzetet. Mindez tulajdonképpen a tanulásmódszertan-gyorsolvasás távoktatási program eleje.

 

Csupán a fentiek segítségével megismerheted a szövegértési képességedet és az olvasási sebességedet, fejlődni fog a figyelmed, gyorsulni az olvasásod, és működő tanulási tippekkel ismerkedhetsz meg.

 

Ha szívesen folytatnád, rendeld meg a 66 leckés, email-ben átküldött tanulásmódszertan-gyorsolvasás csomagot saját tanácsadóval! Távoktatás, tehát bárhonnét elérhető.

 

A program során végig kapcsolatban maradunk (email, skype, telefonon), hogy biztosan eredményesek legyenek az erőfeszítéseid. Az anyagot Rád szabom: a képességeidnek megfelelő nehézségű leckékkel kezdünk, a továbbiakban pedig folyamatosan igazodom a haladásodhoz. Ezért a leckéket ötös csomagokban fogod megkapni, és csak akkor folytatjuk,  ha visszajelzést kapok az eredményeidről.

 

Az egyénre szabott program ára: 14000 Ft/résztvevő. Azoknak, akik bármely más szolgáltatás kapcsán az ügyfeleim (voltak), 25% kedvezményt biztosítok. 14 éven felülieket várok!

 

A sárga űrlap használatával jelentkezz egy rövid tájékoztató skype beszélgetésre! Ez ingyenes, kötelezettségmentes. Hamarosan keresni foglak, és időpontot egyeztetünk. De a hívásodat is várom!

 

A résztvevőknek ezekhez a szabályokhoz kell tartaniuk magukat.

 

Jelentkezés ismerkedésre

Név:

E-mail:

20/540-2458

pszi@relaxapont.hu

skype: balint.xenia

 

Referenciák

„Igazából mindig is nagyon szerettem olvasni. Elvégeztem egy bölcsész és egy gazdasági szakot is, két szakmai felsőfokú nyelvvizsgám van... de tényleg soha, soha, soha nem tudtam olyan tempóban olvasni, hogy elégedett legyek az elolvasott könyvek mennyiségével!

Elkezdtem keresgélni a neten, és rátaláltam a Relaxapont oldalra. Azonnal kaptam egy tanácsadót, aki nélkül - úgy érzem - sokszor abbahagytam volna. Nehéz volt, egyáltalán nem tagadom...  mert az egész napi munka kifáraszt.

A tanfolyam háromnegyede felé már látványos volt az eredmény. Majdnem megdupláztam az olvasási tempómat! Egy normál A4-es oldalt jelenleg egy perc alatt olvasok el - korábban ehhez 2-3 perc is kellett, de akár több is.

Őszintén örülök ennek, mert az időm nagyon kevés. A könyveket viszont szeretem. Végre olyan tempóban olvasok, hogy nem

kell állandóan hosszabbításért könyörögnöm a könyvtárban!"

 

Békéssy Adrien
Nyíregyháza

32 éves

hobby - olvasó

 

Több referencia...